Įrankiai

Sodo Vadovas Weeder Įrankis Root Lifter Kasimo Kamščiatraukis Ilga Rankena Vertus, Ravėjimas Šalinimo Cutter Sodo Vejos, Sodo Įrankių

Sandėlyje

Speciali Kaina €1.56

Įprasta kaina: €3.05

Spalvos
sku:
  • k53751
Aprašymas

Produkto Aprašymas

Savybės :

1. Aukštos kokybės medžiaga: pjovimo galvutė yra pagaminta iš 45# vidutinis anglies plieno, lengvas, su lengva naudoti medžio rankena, labai patogu, kabo skylę ant rankenos yra lengva pakabinti ir parduotuvėje, ir jis neužima vietos.

2. Sutaupyti laiko ir pastangų: šakės jau daugiau išlinkio kampas, todėl jis suteikia didesnį finansinį svertą, kuris gali būti naudojamas pašalinti piktžoles su mažesniu darbo krūviu ir didesnis efektyvumas, sutaupant laiko ir pastangų.

3. Aukštos kokybės dizainas: V formos šakės dizaino, įdėkite ją į žemę, ji yra lengviau šakutės šaknis, piktžoles ir tada išrauti juos, ir visiškai pašalinti giliai įsišaknijusi piktžolių netrikdant supančią aplinką.

4. Platus naudojimas: Gali būti naudojamas labiausiai sodo piktžolės, giliai į šaknis, gali pašalinti piktžoles ilgą laiką, geras pagalbininkas šeimos ravėjimas.

5. Dovana: puiki dovana vaikams.Jūs galite padaryti jiems priartėti prie gamtos.

Specifikacija:

Medžiaga: buko, anglinio plieno

Pakavimo Sąrašas:

1*Rankinis Weeder

Žymos: jovs plaukų valiklis, metalo scoop sodas, kamščiatraukis sidabrinė, yokamyra elektrinis motoroleris, ravėjimas prabangūs apdaila, davinci priedai piktžolių, gėlių sodo įrankiai, mažas piktžolių, rankinės bage, naujausi carbon fork

Produkto specifikacija

pavadinimas Rankinis Weeder
Prekės Pavadinimas VAHIGCY
Medžiaga Buko, Anglies Plieno
Korpuso Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Kilmės Žemyninė Kinija
Sertifikavimo CE
Rankenos Medžiaga Mediena
parama didmenine ir lašas laivybos

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai